4 Ocak 2010

Penelope nereye bakıyor?

Türkiye'de sinema dergilerinin sayısı ne yazık ki çok az, ben de devamlı olarak sinema ve altyazı dergilerini okuyorum.Çok sevdiğim keyifle okuduğum EMPİRE,FİLM TOTAL.. krize yenik düştü.. zaten ülkemde iyi şeyler kısa süreli oluyor...EMPİRE dergisini geri istiyorummm..

9 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Valla aşağıya biyerlere bakıyor sanki :D

eda bayraktar dedi ki...

Javier'e olmasın?!:)

MizahiGeveze dedi ki...

Bilmiyorum artık günahını almayayım :)

pariseda dedi ki...

düşünüyorum düşünüyorum yok bulamıyorum...
acaba adab-ı muaşeret kurallarını mı öğreniyor!:)))

Sera dedi ki...

empire için imza mı toplamalı, ne yapmalı? penelope tıpkı amelie ya da anna karina sanki. blog çok şeker, söylemeden geçemeyeceğim :)

hayriyé dedi ki...

Sera'ya katılıyorum blog çok tatlı(:

pariseda dedi ki...

sera ve pluie çok teşekkürler.Aynı şey sizin bloglarınız içinde geçerli.Bu yazıyı yazarken sessiz olmaya çalışıyorum fırfır uyuyor:))

ferdinand dedi ki...

merhabayn diyelim öncelikle.
sinema dergileri konusunda hemfikirim bir dönem dvd+, empire, total film ile birlikte epey bir zenginlik vardı. total ve empire daha magazinsel ve güncel pop işlere imza atsa da güzeldi.

Güzel olmasa bile bir zengilik vardı, koskoca büyük firmalar teker teker kapattılar güzelim dergileri, sinema ve altyazı'yı takip ediyorum, sinema 15.yılını doldurdu ülke şartlarında çok büyük iş. keza altyazı tamamen içerik dolu, popüler kültür dışında bir dergi olmasına rağmen tüm güzelliğiyle devam ediyor.
selam ederiz hepisine:)

pariseda dedi ki...

Merhaba....söylediklerine katılıyorum..sinema dergisi bile 15 yıl oldu zaman ne çabuk geçiyor...sinemayı okumaya başladığımda 10 yaşındaydım...sinema dergilerin çoğalması ve hangisini alacağımıza şaşırmamız ümidiyle:)