1 Ocak 2010

bemim de listem varrr

kırık kucaklaşmalar(la abrazos rotos)
beyaz bant(das weısse)
kim kiminle(whatever works)
aşkın 500 günü (500 days summer)
the boat that rocked (rock'n roll teknesi)
ponyo
juile&julia
uzak ihtimal
ıca age (3) (buz devri)
up (yukarı bak)

6 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

The boat that rocked hariç diğer filmler güzel.

Ben bunların içine The Hangover ve My Sister Keeper ı da eklerim .

pariseda dedi ki...

The hangover ve my sister keeper filmlerini sevemedim.The boat that rocked çok eğlenceli.. o zamanın şarkıları ne kadar güzelmiş....

SirEvo dedi ki...

The Boat That Rocked tekrar tekrar izlenesi bir film. O zamanki müzikler, yaşanan gerçek bir hikaye ve müthiş oyunculuklar. Eh bir de İngiliz yapımı zaten.
Listenin yarısını izlememişim yav. top10 listesinden yarısı izlenmemeişse bir şey vardır. Ben şunları araştırayım. :)

pariseda dedi ki...

kırık kucaklaşmalar pedro almadovar filmidir ve yabancı film dalında altın küreye adaydır.beyaz bant cannes en iyi film ödülünü aldı Michael heneke filmi oda altın küreye aday.Zaten büyük olasılıkla ikisinden birinine gidicek.juile and juila en iyi müzikal/komedi dalında altın küreye aday ve meryl streep yarımcı kadın adayı ve kesinlikle alıcak eminim..juila child çok iyi canlandırmış..ponyo hayao miziyakinin çizgi filmi(bana göre filmden farkı yok)kendisi japonaynın walt disneyidir onun filmlerine bayılırım diğer filmleri biliyorsundur...aslında bu filmleride biliyorsudur izlemek istersen DİREKİZLE.NET ulaşa bilirsin şurda altın küreye ne kaldı .Birde charlie sheen olayı iyi aktörler genellikle arızalı oluyor..

SirEvo dedi ki...

Altın Küre'yi o kadar kaale almamak lazım. Tamam, önemlidir ama film oscarı denince akla ilk gelen Academy Ödülleridir yani Oscarlardır.
Gerçi insanın kendi zevki her şeyden ötedir. :))

pariseda dedi ki...

oscarın habercisi altın küredir diye klasik bir cümleden yola çıkarak evet altın küreyi çok önemsiyorum.... kişisel olarak:)