6 Temmuz 2010

tutulmayı tutmadım...

Alacakaranlık serisinin kitaplarını okuduğum için bazıları tarafından kınansamda (popüler kitap okumakta ne var, 10 sene sonra hatırlanır mı?, bu kaçıncı okuyuşun ,inanmıyorumm yine mi okuyorsun) evet okuyorum ve utanmıyorum. Bu yorumları yapanlarda kitabın bir sayfasını bile okumamış kişiler yani önyargılı , sabit ve sözüm ona entel geçinenler off neyse şimdi filmden bahsediyim... öncelikle tutulmayı beğenmedim kitap daha güzeldi elindeki malzemeyi iyi kullanamamış , zaten diğer filmleride çok sevmiyorum (kitabı okuyanlar duygularımı anlar) ayrıca Kristen Stewart (bella) oyunculuğunu beğenmiyorum hem erkeksi, soğuk..robert 'a lafım yok (edward) umarım son kitabı berbat etmezler....

3 yorum:

Syhn dedi ki...

kitabı okuyunca filmini begenmek kolay olmuyor tabi ama ben eğer seriyi okumamış olsaydımda eminim ama eminim bu alacakaranlığı beğenmezdim! alacakaranlığı sevmeyince ve hakikaten belladan nefret edince yeniay ve tutulmayı asla izlemeyeceğimi biliyordum ve öylede oldu.
ama öyle kutsal birşey oldu ki kimse laf edemez laf edince de yok kıskanıyorsun yok sen ne anlarsın yorumları gelince çıldırmamak elde olmuyor:))

pariseda dedi ki...

Ben filmleri izledim en azından kıyaslama yapmak için..alacakaranlığa laf söyletmeyiz:D

oluruna bırak dedi ki...

oyuncuların hiç birisini başarılı bulmuyorum. tutulma yı hiç sevmedim kitap serinin bence en güzeli olmasına rağmen filmi vıcık vıcık yapmışlar. filmlerini beğenmiyorum.