24 Eylül 2010

+1 Arkadaş olarak ekle.

-Facebook sahibi olmamak günümüzde gözlemlerime dayanarak asosyal olmakla eşdeğer.
-Facebook'um yok. Çevremde herkes face'de yoksun diyor ne zaman açacaksın diye soruyorlar. Sonra açarım, arkadaşım yok deyip gülüp geçiştiriyorum.
-Arkadaşlarım tabi ki var bazıları kadar dörtyüz gibi rakamlar olur mu bilemem:)
-Aslnda bana komik gelen arkadaşlarımın face'ine baktığımda Üniversite'de birbirine merhaba demeyi çok görenler birbirlerini arkadaş olarak ekliyor. Ya da yeni tanıştığım bir kişi face var mı? beni eklesene diyor. Yok dediğimde suratındaki ifadeyi tarif etmem gerekirse
biraz ezik, asosyal, çağdışı, hangi dünyada yaşıyorsun gibi gibi..
-Ortaokula giden kuzenim Face 'de arkadaşlarıyla yazışırken aldığı zevk " Seda abla duvara yazı yazıcam bi şey söylesene ?" Duvar ne kardeşim. Sonra karşısında çocuk varmış gibi izah ederek bana face'in ne mübarak bir iletişim ağı olduğunu anlattı.
-500 milyon insanın bir bildiği vardır.
-Ben de bu durumu anlamak için Facebook'un ortaya çıkışını anlatan "Kazara Milyarder"kitabını okudum. Film'de ekim gibi vizyonda.

3 yorum:

C3Moi dedi ki...

liseli onlar liseli :)

Venus dedi ki...

ben de o yalan dünyaya kıl oldum sonradan ve öylesine tanıştığım insanlar ertesi gün arkadaşlık teklifi gönderdiler, annemin babamın bile var, hiç özgürlüğüm kalmadı dolayısıyla...4 aydır falan kapalı, kesinlikle daha huzurlu bi yaşam sürüyorum..

pluie dedi ki...

Bende yaklaşık 2-3 ay önce açtım kendime bir facebook hesabı. Nedeni okulda etkin olduğum kuluplerin mesaj yolu olarak orayı kullanması pek girdiğim söylenmez bir çok topalntıyıda bu yüzden kaçırmışımdır girdiğim zamanda facebook olduğundan dolayı msnde bulamadığım arkadaşlarıma ulaşmak :)

Olsada olur olmasada olur iyi hoş eski arkadaşlarım beni buldu iletişim ister istemez koptu kaldığımız yerden taşınınca küçük yaşta tek artısı bu ama buna rağmen abartılmamalı oda arkadaşlarım sabah facebook yatmadan önce facebook zaman gidiyor işte ...

sevgiler

pluie :)