1 Şubat 2012

eda

Bu yazıyı yazmanın vakti çoktan gelmişti.Sevgili abla (blog dünyasında edabela pardon edabellaa) olarak bilinir.Kendilerini severim dengesizdir ama özünde iyi insandır. Bilmelisin ki artık bloguma yaptığın yorumlara gıcık olmaya başladım..Beğenmiyorsan izleme bu hakka sahipsin.
Gayet ciddiyimmmm.Şu tabloda ki kızlar gibi olak isterdim senle ama nerde bir de zamanla arada ki yaş farkı kapanıyormuş.Doğru ben büyüdüm sen aynı kaldın.Sakın bana ikizler burcu büyümeyen bir çocuk demee.Zaten şu ikizler burcu olamak ne önemliymiş.Bende yengeç olarak kıskaçlarımı çıkarmayım hoş olmaz.

6 yorum:

Nihan dedi ki...

seda sana ait olmadıklarını biliyorum ama bloğuna çok yeni rastladım ve çok sevdim...yani yaşadığımız ülkede çok az kişi bunların farkında...sen bloğuna sevdiğin için ekliyorsan daha da iyi...içerik bana sanat okuduğunu düşündürmüştü..ondan sordum.:))

Madam Dö Gonç dedi ki...

Çok üzüldüm ama ben bu yazıya. Kardeş olduğunuzu bilmeden uzun zamandır ikinizi de izlemekteyim ve tarzlarınız ne kadar da yakın. Çok iyi anlaşabilceğinizi umardım ama öyle değilmiş meğersem :(

pariseda dedi ki...

Nihan:Halkla ilişkiler ve reklam okudum...

Madam:Biz atışarak anlaşıyoruz..
Kendilerini çokkkk severim:D

kutupayusu dedi ki...

ben sizin atışmanıza bayılıyorum ... çok dozunda çok kıvamında... bence böle kalın ... sizi seviyorum pisisever kardeşler :)

Nihan dedi ki...

çok iyi...:))

pariseda dedi ki...

kutup:dozu ben ayarlıyorum:D